Home           De Anna           Zeiltochten          Catering           Prijzen          Galerie           Boekingen          Contact                 

Voor wie?
De Anna van Nieuwkoop is bedoeld voor mensen met een actieve instelling. Zeilervaring is niet nodig, want de Anna is een eenvoudig te zeilen schip. We beginnen niet met ingewikkelde theoriecursussen, maar varen direct de haven uit. Tijdens uw verblijf bent u zelf actief als zeiler op de Waddenzee of het IJsselmeer. Dat betekent bijvoorbeeld dat u ook de zeilen hijst of het schip bestuurt. Gedurende de tocht zal uw zeilkennis groeien. Natuurlijk zullen de schipper en zijn maat u uitleg geven over het zeilen. Iedereen is welkom aan boord. De Anna van Nieuwkoop heeft tochten georganiseerd voor mensen van 0 tot 100 jaar. Met een aangepast programma is het schip ook ideaal voor het varen met kleinere kinderen. Als je van avontuur, natuur, water en gezelligheid houdt dan is een tocht met de Anna van Nieuwkoop ideaal. Het schip leent zich goed voor familiefeestjes, personeelsuitjes of schoolreisjes, maar ook bijvoorbeeld als teambuildingsactiviteit voor bedrijven. U kunt kiezen voor een eendaags of meerdaags programma.

Dagtocht zeilen
Een goed idee voor uw volgende bedrijfsuitje, als klassenuitje of met vrienden een mooie dag op het water te verblijven. Na een korte uitleg gaan we rond 10:30 uur afvaren en zetten zeil. U kunt er voor kiezen, voor een korte tussenstop in een andere haven, ankeren en barbeque op het schip, of gewoon de hele dag zeilen. Rond 17:00 uur komen we weer in de haven aan. Mogelijk voor tot met 29 personen.
Prijs (zonder Catering): 
Maandag - Donderdag: € 1560,00
Vrijdag - Zondag: € 1890,00
Dagtocht

Anna zeilend
Zeil weekend
Een weekend op het IJsselmeer! Met t/m 24 personen kunt u onze traditionele platbodem voor een weekend charteren. U komt dan op vrijdagavond aan boord en kunt de mooie havenstad Hoorn ontdekken, of samen aan dek of in het gezellige dagverblijf het weekend beginnen. Zaterdagochtend gaan de trossen los en we zetten de zeilen. Welke haven er wordt aangedaan hangt van de wind, het weer en uw wensen af. Zondag rond 17:00 uur lopen we de haven van Hoorn binnen.
Deze shorttrip is bijzonder geschikt voor firma's, teambuildings, familiereunie's of om met een grote vriendenkring iets gezamenlijks te ondernemen.
Prijs (zonder catering): € 2580,00

Weektocht IJsselmeer en Waddenzee
Een hele week zeilen: dit biedt de mogelijkheid de fascinerende waddeneilanden te bezoeken. Bij het zeilen kunnen wij zeehonden op een zandbank bekijken en de stromingen en getijden in de waddenzee uiteenzetten. De mooie eilanden Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland nodigen uit na een mooie zeildag, tot en verwikkende wandeling, fietstocht of een duik in zee. Natuurlijk kunnen we ook na overleg op een zandbank droogvallen en het terugtrekkende water bezien, een wadwandeling doen of de bbq uitpakken en op het zand gezellig eten.
Prijs (zonder catering): € 4960,00
Weektocht

Meezeilen
Meezeilen! Het Individuele weekend
U wilt graag een weekend meezeilen zonder een hele groep te organiseren? Komt u mee tot ons Meezeil weekend!
Het vindt plaats 21-09-2012 tot 23-09-2012. Opstap haven Enkhuizen.
Aankomst vrijdagavond rond 20:00 uur dan is er al een kop koffie/thee vers in de maak, na een kennismaking met de bemanning wordt de avond gezellig afgesloten. Na een stevig ontbijt wordt er instructie gegeven over het reilen en zeilen aan boord, wordt het ruime sop gekozen en wordt de koers bepaald aan de hand van de weersvooruitzichten en eventuele verzoeken voor de bestemming. Als er een pittige dag gezeild is en er aangelegd is gaan de voorbereidingen van start voor een voedzame en bovenal lekkere warme hap. Ook zondag gaat weer van start met een stevig ontbijt, en alweer gaan we erop uit om een fijne lange dag op het water door te brengen. Rond 16:00 uur wordt de opstaphaven weer aangedaan en na een afscheidsdrankje worden de tassen gepakt en wordt er afscheid genomen.
Prijs: 150,00 € p.P. inclusief catering

Kinder weekend - Piraten avontuur
Een heel bijzonder avontuur voor uw kinderen! Er is en gerucht dat de gevreesde Kapitein Eenoog zijn schat op een eiland heel dichtbij begraven had. Bij de zoektocht naar de schat hebben we natuurlijk hulp nodig. Samen met U en uw kinderen beleven we een spannend weekend. Naast het schatzoeken vinden uw kinderen spelen en kleine roeiboten.
Voor catering word gezorgd, daar hoeft u zich niet mee bezig te houden.
Het weekend begint vrijdag om 20:00 uur en eindigt zondag om 17:00 uur.
Jammer genoeg kan het alleen plaatsvinden als genoeg mensen bij de zoektocht helpen.
Prijs op aanvraag
Piraten avontuur

Trouwplannen?
Op een traditioneel zeilschip trouwen! Een unieke belevenis voor u en uw gasten op uw heel bijzondere dag. De ceremonie vindt voor een geweldig mooie achtergrond van een mooi oud havenstadje plaats. Daarna streken wij van wal en zeilen uw gemeenschapelijke toekomst tegemoet. U kunt samen het roer in handen nemen en de koers bepalen.
Wij kunnen de catering voor u verzorgen, zodat u de hele dag kan genieten.
Schrijf ons een bericht dan kunnen wij met u, uw dromen verwerkelijken.


Zeilschepenverhuur Harry & Sarah Stofbergen Italiaanse Zeedijk 4 1621AH Hoorn info @ annavannieuwkoop .nl Tel.: +31 (0)653 642676